Топ 3 тенденции в интериорния дизайн | Софстройремонт
20Jan2020

Топ 3 тенденции в интериорния дизайн за 2020 година


Независимо, че съществуват различни вкусове и предпочитания, що се отнася до интериорния дизайн на апартаментите, все пак съществуват тенденции, които е хубаво да следваме, ако искаме винаги бъдем в крак с модата. Представяме Ви топ 3 тенденции за интериорен дизайн за 2020 г.

Интериорен дизайн в неутрални цветове

Ремонт на апартамент в неутрални тонове

След всеки основен или частичен ремонт на апартамент идва време да помислите за интериорния дизайн. Оказва се, че през тази година актуални ще бъдат неутралните цветове. Такива са белите цветове със студени или топли тонове като сивото и бежовото. В какъв цвят ще бъдат боядисани стените в апартамента Ви зависи от това с какви мебели разполагате. Ако мебелите са с по-топъл нюанс, тогава е хубаво и стените да бъдат с подобен цвят. Ако все още не сте закупили мебелите, тогава може да изберете всякакви подтонове на неутралните цветове и след това да ги съчетаете с подходящи фотьойли, дивани, маси и столове.

Неутралният декор в никакъв случай не е скучаен. Той дава възможност да експериментирате с по-смели декорации по стените или с драперията. Независимо дали изберете топъл или студен неутрален дизайн, едно е сигурно - няма да сбъркате!

Черно-бял интериорен дизайн

Завършен ремонт на апартамент в София

Черно-белият интериорен дизайн е истинска класика и определено тази година е особено препоръчван от интериорните дизайнери по света. Има много начини, по които можете да го постигнете – бели мебели, черни декоративни възглавници, бели плочки, черни кувертюри... вариантите за черно и бяло са наистина безбройни. Можете да използвате изцяло въображението си или да се доверите на специалисти в областта, които биха Ви предложили най-подходящите за Вас комбинации.

Акценти в зелено

Спалня със зелен акцент

Зеленият цвят е наистина свеж и красив и носи една незаменима атмосфера, особено когато присъства в апартамент, който е минал основен или поне частичен ремонт. Как може да вкарате зеленото в дома си? Един от вариантите е да се обградите от зелени стайни растения, които биха подхождали на светло боядисани стени.

Също така, може да заложите на неутралните цветове на стените и мебелите и като акцент да добавите свежо зелена драперия, кувертюри или спално бельо, които да придадат настроение на цялата стая.

Независимо коя от трите тенденции ще изберете за Вашия дом, не забравяйте, че първата стъпка към красотата му е качественият ремонт, който ще подготви основата за интериорния дизайн!

Прочети повече

Направете запитване