9Jan2018

Строителни дейности - преди и след


Ремонтни дейности от Софстройремонт Обикновено, строително-ремонтните дейности са свързани с време, труд и къртене. За да се получи финалния външен вид на ремонтираното помещение или да се изгради изцяло нова конструкция, е необходимо преди това да се премине през множество стъпки, които да ни доведат до желания завършек.

Строително-ремонтни дейности
Когато получим нова поръчка за ремонт или строеж, ние правим обстоен оглед, с цел да уточним всички детайли с клиента, да вникнем в желанията му и да разберем точно какво си представя. Нашите компетентни асистенти дават ценни съвети, с които да помогнат избора на най-подходящия вариант за ремонт. 
 
Завършен проект от Софстройремонт
Когато сме уточнили всичко, създаваме план за работа и стартираме строително-работните дейности. Доставяме на място всички необходими за моментните дейности материали. След това нашите опитни работници започват да изпълняват последователно стъпките, които ще ги отведат до финалния вид на желания ремонт. 
Завършен ремонт от Софстройремонт
 
На снимките тук можете да видите ремонтните дейности на Софстройремонт по време на работа и завършения вид след това. С тази новоизградена алуминиева конструкция зарадвахме наскоро нашите приятели и клиенти от магазини Зоя.бг.
 
Конструкцията представлява беседка, където служителите могат да отдъхват от работния процес. След първоначалния строеж нашият екип декорира външната част със саксии с цветя, с цел да придаде по-уютен и завършен вид. 
Ако желаете да изградим подобна беседка и за Вас, не се колебайте да ни потърсите за безплатен оглед и оферта.
 
Софстройремонт ще направи всичко възможно да отговори максимално бързо на запитването Ви и да Ви даде пълна и точна информация.
 
Имайте предвид, че е възможно да сме резервирани за ремонти известно време напред, така че е най-добре, ако планирате ремонт, да се свържете с нас възможно по-скоро, след като решите да го направите. 
Прочети повече

Направете запитване