20Mar2018

Ремонт на офис - Зоя.бг


Завършен ремонт на офис След успешното изграждане на алуминиевата беседка и основния ремонт на магазините на Зоя.бг, нашите приятели отново ни се довериха и ни потърсиха за ремонт на офиса им в София. 
 
Ремонтни дейности на офис
По време на ремонтните дейности сменихме изцяло старата дограма, поставихме нови плочки, освежихме таваните и монтирахме ново осветление. За по-добро разпределение на работните места изградихме няколко колони от гипсокартон, които придадоха елегантен вид на офиса и допринесоха за уютната атмосфера. 
 
Завършен ремонт на офис за Зоя.бг
Като предизвикателство получихме задачата да предложим решение за комуникация между служителите, чрез което те да могат да си оставят бележки един на друг. Проектирахме и изработихме леки конструкции за закрепване на стена, които монтирахме на ключовите места в офиса. За наша радост, те се вписаха идеално в интериорния дизайн, като допринесоха допълнително за по-модерната визия на работното помещение. 
 
След приключване на цялостния ремонт на офис на Зоя.бг, очакваме с нетърпение следващото ни предизвикателство!
 
Ако и Вие имате нужда от освежаване или цялостен ремонт на Вашия офис, свържете се с нас, за да Ви консултираме напълно безплатно, да направим оглед и да изготвим подробна оферта специално за Вас!
 
Очакваме Ви!
Прочети повече

Направете запитване