Нови ремонти | Софстройремонт
11Feb2019

Ремонт на апартамент и изграждане на щанд от Софстройремонт


Изграждане на щанд на аптеки Angelini

През декември 2018 и януари 2019 г. Софстройремонт се фокусира върху изграждането на поредния дизайнерски щанд на аптеки Angelini, изцяло  проектиран и изпълнен от нашите професионалисти, както и с цялостния ремонт на апартамент в София.

Изграждане на презентационен щанд

Като редовни участници в множество изложения на територията на страната, аптеки Angelini винаги се стараят да се отличават и да представят най-доброто от себе си. По този повод отново ни се довериха в създаването на презентационния им щанд.

Съобразявайки се със специфичните изисквания и нужди на нашите клиенти, проектантите на Софстройремонт излязоха с нов план и идея за визията на щанда.

Както личи и от снимките, крайният резултат е истинска наслада за очите!

Ремонт на баня в София

Ремонт на апартамент 

През януари 2019 г. почти завършихме и поредния цялостен ремонт на апартамент. По желание на клиента банята е решена изцяло в бяло, като избрахме плочки с интересна текстура, придаваща модерен и изискан вид на помещението.

Монтаж на интериорна врата в апартамент

Наредихме паркет, изградихме окачени тавани, боядисахме стените, монтирахме интериорните врати, изградихме ел. инсталация и се погрижихме за водопроводната мрежа. Остават още малко довършителни работи, преди основното почистване и извозване на всички остатъчни строителни материали и преди финалното предаване на ключа на новите стопани на дома!

Ако планирате основен или частичен ремонт на апартамент, обадете ни се отрано, за да планираме ремонтните дейности в удобно за вас време. Можете да ни потърсите на посочените в сайта контакти.

Прочети повече

Направете запитване