28May2018

Ремонт на Carve Indoor Ski, Board & Bar


Ремонт на заведение в София

Софремонт има удоволствието да Ви разкаже малко повече за един от любимите си строителни проекти в последната година – пълния основен ремонт и изграждане на първата в България закрита ски писта, съчетана с неповторимата атмосфера на топъл и уютен бар - Carve Indoor Ski, Board & Bar. Уникалният проект се намира срещу Sky City Mall на Коста Лулчев 52 и вече работи с пълна сила!

Вътрешни строително-ремонтни дейности

Горди сме да съобщим, че именно Софремонт беше строителната фирма, избрана да започне и завърши всички строително-ремонтни дейности. Интериорен дизайн на заведениеЗапочнахме да работим по този уникален амбициозен обект буквално от нулата – положихме мазилка и замазка, изградихме цялата електромрежа, като поставихме внимателно кабелите за ел. инсталацията, монтирахме необходимите ел. ключове и контакти, погрижихме се за специалното осветление, изградихме водопроводната система и обособихме помещение за тоалетна, положихме дървената настилка и каменната облицовка на колоните, наредихме плочките и се погрижихме за интериорния дизайн на мястото, което се превърна в подобие на топла и уютна хижа!

Външен ремонт на заведение в София

Външен ремонт

След като завършихме всички вътрешни ремонтни дейности, дойде време да се захванем и с външната фасада на сградата. След положената топлоизолация облицовахме външните стени с дървени летви и монтирахме специално изработената за Carve Indoor Ski, Board & Bar врата.

Външен ремонт на сграда

За да се превърне едно празно и голо помещение в завършения вид, който виждате на снимките, бяха необходими следните строителни и ремонтни дейности:

  •  - мазилка и замазка
  •  - електро услуги
  •  - ВиК услуги
  •  - топлоизолация
  •  - отопление и вентилация
  •  - дърводелски услуги
  •  - бояджийски услуги
  •  - интериорен дизайн
Ремонт на ски писта

Благодарение на професионалните строителни услуги на нашите опитни майстори, вече всеки може да покара ски или сноуборд дори през лятото или просто да изпие топлия си чай в една неповторима обстановка!

Софремонт е строителна фирма с дългогодишен опит в областта на всички видове външни и вътрешни строителни ремонти. Ако са Ви харесали нашите строителни проекти, можете да ни потърсите по всяко време за оглед и консултация! Контактите, на които можете да направите това, са поместени в сайта.

Очакваме Ви!

Прочети повече

Направете запитване