Последни ремонти | Софстройремонт
12Nov2018

Последни ремонти от Софстройремонт


Изграждане на щанд на аптеки Angelini

Софстройремонт извършва цялостни или частични ремонти на апартаменти, бани, къщи, магазини или офиси на територията на град София. Ето някои от последните строителни проекти, които стартирахме миналия месец.

Проект и изграждане на рекламен щанд

Аптеки Angelini са наш дългогодишен клиент и партньор. За нас беше удоволствие да проектираме и изградим отново техния прекрасен рекламен щанд, с който да допринесем за безупречното им представяне на специализирано изложение.

Завършен ремонт на офис в София

Цялостен ремонт на офис

В началото на месеца направихме и основен ремонт на офис. Подменихме изцяло старите подови настилки, боядисахме стените, изградихме таван и поставихме желаното от клиентите ни осветление. Поставихме вратите и стъклените прегради и малко по-късно обновеният офис бе напълно готов да посрещне своите доволни обитатели.

Ремонт на апартамент в София

Основен ремонт на апартамент

Завършен бе и цялостен ремонт на апартамент в София, в който сменихме дограмата, наредихме паркет, боядисахме стените, сложихме климатици, изградихме електрическата и водопроводна мрежи, монтирахме осветителните тела и завършихме с цялостния ремонт на баня – не подминахме къртенето на старите плочки и санитария, за да ги заменим с модерни такива и банята да придобие желания от клиента вид.

Ако и Вие имате нужда от ремонт, не се колебайте да ни потърсите на посочените в сайта контакти!

Прочети повече

Направете запитване