Луксозен ремонт на апартамент | Софстройремонт
15May2019

Луксозен ремонт на апартамент


Основен ремонт на апартамент

Софстройремонт има удоволствието да Ви представи поредния цялостен ремонт на апартамент, който завърши в края на миналия месец.

Представите на нашите клиенти за новия апартамент, в който щяха да живеят, бяха за светли и просторни помещения, съчетаващи уютна атмосфера с модерни и практични мебели.

Специално за тях боядисахме стените в едната стая на апартамента в свежо пролетно зелено, на чийто фон изработихме, монтирахме и поставихме удобен и голям гардероб, обхващащ цялата стена, с цел оптимизиране на пространството и по-голямо удобство за бъдещите обитатели. Лицето на гардероба беше изцяло съобразен с цвета на паркета, а за нотка контраст предложихме интериорни врати в красив цвят венге.

Ремонт на спалня в София

В спалнята разполагахме с малка площ, затова отново заложихме на паркет и мебели в светъл цвят, а стените боядисахме в меки пастелни тонове в бежовия спектър, постигайки по този начин по-голямо усещане за простор и компенсирайки леко скосения покрив.

Основен ремонт на тоалетна

Ремонтът на банята беше истинско удоволствие – след демонтажа на старата санитария и къртенето на остарелите плочки, наредихме прекрасни нови бели плочки с интересна текстура, поставихме модерна мивка, тоалетна чиния и санитарно шкафче.

И... предадохме ключа на гордите собственици на току-що ремонтиран и изцяло обновен апартамент!

Ако и Вие се нуждате от цялостен, частичен или козметичен ремонт на апартамент, къща, баня, офис или магазин, не се колебайте да се свържете с нас на посочените в сайта контакти.

Нашите консултанти ще Ви отделят необходимото време и заедно ще уточните всичко, което бихте искали да се случи, за да се радвате на един красив и уютен дом!

Очакваме Ви!  

Прочети повече

Направете запитване