Професионални Железарски услуги

 
Желаете ли да подобрите сигурността на Вашия дом или офис? Мислили ли сте да освежите интериорния и екстериорния дизайн на помещенията, които обитавате?
 
Значи Ви трябват професионални железарски услуги!

В зависимост от Вашите нужди, екипът на Софстройремонт ще Ви предложи ремонт, доставка и монтаж на:
 
- метална дограма и метални врати (вкл. гаражни врати)
- решетки, огради, парапети
- навеси от поликарбонат, перголи, декорации от ковано желязо
- метални конструкции като беседки
- прави и вити стълбища и много други
 
Железарски услуги

Поръчка и изпълнение на железарски услуги в София

Ако имате нужда от професионални железарски услуги, свържете се незабавно с нас. Нашият екип ще Ви посети на място и ще извърши първоначален оглед.

При този оглед ние вземаме предвид всички Ваши желания, както и характеристиките на самото изделие - преценяваме от какъв материал е най-подходящо да се изработи то. Съществуват различни видове профили, които можем да използваме, като например железни или неръждавейка (желязо с по-голямо съдържание на никел и алуминий).

След това определяме сечението на профила - при по-големи конструкции се използват профили с по-голямо сечение и по-дебели стени, които осигуряват повече здравина и добър външен вид. След като сме избрали сечението на профилите, преминаваме към вида на конструкцията - преценяваме дали ще бъде в една равнина или може да бъде огъната. Други фактори, които трябва да вземем предвид, са дали конструкцията може да се изработи и транспортира цялата преди монтажа, или трябва да се направи на части и да се монтира на място, в зависимост от това дали ще се монтира на високо, дали е тежка и т.н.

Накрая нашите майстори железари избират покритието, което ще придаде завършеност на Вашето изделие. Железните конструкции могат да бъдат грундирани и боядисани с обикновена боя или може да се използват по-съвременни бои като например боите 3 в 1. Те съдържат едновременно ръждопреобразувател, предназначен за спиране на ръждясването, грунд за черни метали, който създава антикорозионна защита и накрая последния слой декоративна боя. Боята може да бъде с цвят по каталог или с различни ефекти, имитарщи мед, състарено и др. Нанасянето на боята върху желязната конструкция се извършва с валяк, четка, пистолет или чрез прахово боядисване, което се прави в специализирана камера и се препоръчва предимно за вътрешно боядисване. За праховото боядисване е важно основата да е много добре почистена и да няма мазни петна или друга мръсотия, с цел по-добро захващане на боята.

 
Освен всичко това, предлагаме също така проектиране и изработка на всякакви метални конструкции в стандартни и нестандартни размери, с възможност за боядисване и облицоване на изделията.
 
Ако търсите добър железар в София, потърсете ни на тел. 0878 214 781 или на office@sofremont.com.
 
Очакваме ви!


Изработка на навес
Железен навес със стъкло и декоративни орнаменти Железарски услуги и конструкции
Контакти Търси

Новини

Навигация

Прочети повече