Всички видове Дърводелски услуги

 
Фирма Софстройремонт предлага на Вашето внимание всякакви видове дърводелски услуги
 
Нашият екип от специалисти дърводелци извършва:
 
- ремонт и реставрация на стари мебели
- поправка и замяна на части от мебели
- монтаж, циклене и лакиране на паркет
- пререждане на стар паркет
- редене на ламинат
- прогонване на дървена дограма и врати и много други.
 

Дърводелски услугиВидове паркет

 
Съществуват различни видове паркет, между които можете да избирате.
 

Масивен паркет 

 
Той е изработен изцяло от дърво, като паркетините могат да бъдат с различни размери - широчина, дебелина и дължина - от много малки до метър.
 
Трислоен паркет
 
Както подсказва и името му, трислойният паркет се състои от 3 слоя - един, който ние виждаме - обикновено е изциклен и лакиран, а другите 2 слоя обикновено са изработени от чам или шперплат.
 
Ламиниран паркет 
 
Това е изкуствен паркет, имитиращ дърво. Изработва се от пресована хартия, кашони и дървесни отпадъци, като се покрива с ламинат отгоре. При ламината има видове, които могат да се монтират в мокри помещения, дори и в баня. 
 
Монтаж на паркет
 
Дали един паркет е монтиран добре се познава по скърцането или по-скоро по липсата на такова! Изключително важно е паркетините да се поставят внимателно и от професионалисти върху равна и гладка основа - това е предпоставката за добър монтаж и доволни клиенти.
 
Естествените и 3-слойните паркети могат при монтажа да се залепват със специални лепила за пода, а при ламината се слага специална подложка с различна дебелина и плътност. 
 
След монтажа на паркета се поставят первази и лайсни. Первазите са изработени от масивно дърво, от МДФ или от ПВЦ. Масивното дърво се предпочита за масивния и 3-слойния паркет, МДФ се прилага и за трите модела, а ПВЦ первазите се използват за ламината. 
 
Завършващи и преходни лайсни се поставят при преминаване от една настилка към друга, например от паркет към плочки. 

Циклене на паркет 
 
Циклене на паркет се извършва с валова или дискова машина и има за цел да изглади повърхността, като отнеме част от повърхностния слой на паркета, който е наранен. Прави се за обновяване на застарял паркет или при масивния суров паркет, като може и да изравни и изглади разлика в паркетините, така че да се постигне безупречен резултат.
 

Мебели от дърво по поръчка

Специално за тези от Вас, които не могат да намерят желаните мебели по магазините, ние предлагаме висококачествена изработка, доставка и монтаж на мебели по поръчка, изработени от ПДЧ или масив (дърво).

 
При изработване на мебели от масив се използва предимно иглолистна дървесина (чам), но може да поръчате и мебели от по-екзотични дървесни видове като сибирска лиственица, мербо, тиково дърво и др. 
 
Когато работим с естествени дървесни видове, е важно да се погрижим дървото да е защитено максимално от влиянието на околната среда, особено, ако съответните мебели ще са предназначени за излагане навън. За тази цел дървеният материал се импрегнира против дървояди и влага, което и предотвратява неговото гниене, с цел удължаване живота на изделията. 
 
Дървените мебели по поръчка могат също така да се байцват (байцът е вид боя, която променя цвета на дървото, но позволява да се вижда текстурата на материала) в различни цветове или да се лакират с различни видове безцветни или лазурни лакове. За истинските ценители съществуват и специални бои с ефект на състарено! 
  
При изработката на мебели от дърво използваме качествени материали и прецизни машини, както и ръчно сглобяване с цел най-добър краен резултат за Вас - нашите клиенти!
 
Някои от продуктите, които можем да Ви предоставим, са: маси, столове, кухненски шкафчета, бар плотове, бюра, чекмеджета, дървени ламперии, гардероби и др.
 
Всяко помещение, изградено или включващо в себе си дърво, излъчва особен стил и уют. Нашите дърводелци ще се погрижат да получите всичко, което си представяте.
 

Потърсете ни за оглед и оферта сега на  тел. 0878 214 781 или на office@sofremont.com.

 

Контакти Търси

Новини

Навигация

Прочети повече