Всички видове бояджийски услуги

 
Независимо дали се нанасяте в нов апартамент, къща или офис, или просто искате да освежите цвета и настроението в помещенията, които обитавате, едно е ясно - Вие имате нужда от качествени бояджийски услуги.
 
Бояджийски услуги Сферата на услугите, свързани с боядисване на стени и тавани, е с голямо търсене сред нашите клиенти.
 
Промяната на цвета може значително да промени облика и цялото усещане на стаята. Така че, ако искате да се почувствате освежено, различно или просто комфортно, обадете ни се!
 
Наш майстор бояджия с дългогодишен опит ще Ви разкаже всичко, свързано с процеса на боядисване, а при Ваше желание ще ви консултира и за съчетаването на различните цветове.
 

Изпълнение на бояджийски услуги

 
Фирма Софстройремонт винаги се стреми към възможно най-качественото обслужване, с най-ненатрапчиво присъствие по време на изпълнение на работата и най-чисто извършване на боядисването.
 

Стъпка по стъпка

 
Работата по изпълнението на бояджийски услуги за Вашия апартамент, офис, къща, магазин или друг обект започва с първоначален оглед. При него, нашите бояджии разглеждат обстойно помещенията, които имат нужда от боядисване, за да преценят какви да бъдат следващите стъпки. Можете да им задавате всякакви въпроси, които Ви интересуват. Изключително важно е и Вие, и майсторите да сте напълно наясно с нещата, които трябва да се свършат, за да може изпълнението да покрие максимално Вашите представи за крайния резултат. 
 
Обикновено, при огледа се преценява обема на работата, както и се консултира клиента относно вида боя, която ще се използва при боядисването. На пазара се предлагат различни видове и марки латекс като например Levis, Dulux, Oikos и др. Точно коя марка ще използваме зависи от Вашите желания, като ние можем подробно да Ви разкажем основните характеристики на боите, за да можете Вие да вземете правилното решение и да изберете най-подходящата за нуждите Ви боя.
 
Когато уточним всички подробности с Вас, идва време да започнем и сериозната работа. Първо събираме мебелите и ги опаковаме, ако се налага, облепяме пода и ъглите, както и всички други неща, които не искаме да боядисваме. След това, демонтираме ключовете, контактите и осветителните тела. Осигуряваме безплатно покриване на площите, които трябва да предпазим, с найлони. Оглеждаме добре стените и тавана за евентуална нужда от кърпежи.
 
Понякога се налага преди боядисването да грундираме повърхността, като при наличието на по-големи дупки се нанася гипс за постигане на абсолютна гладкост. Грундовете могат да бъдат дълбокопроникващи (такива, които заздравяват стената) или такива, които създават по-добра връзка между старата боя и новата. Може, също така, да се направи и фина шпакловка. 
 
Накрая идва ред и на самото нанасяне на боя. Това може да стане посредством мече и четка или с пръскане. За боядисване в отделни стаи, цели апартаменти и къщи използваме мече и четка, тъй като е по-прецизно. Пръскането е по-подходящо за по-голяма площ. Обикновено се минават 2-3 "ръце", докато получим плътен и хубав цвят.
 
При боядисване на повърхността в 2 цвята е необходимо първо да се приключи с единия цвят и чак тогава да се започне с другия. 
 
Времето за боядисване варира и зависи от площта, която трябва да се обработи. При боядисване на външни обекти - огради, тераси, пейки и други, влияние оказват и атмосферните условия.

Нашата мисия е да свършим работата професионално и в срок, а след това да Ви оставим да се наслаждавате на чистия и спретнат вид на дома или офиса Ви! 
 
Ние можем да изпълним всякакви видове бояджийски услуги - боядисване с латекс или блажна боя, постно боядисване, изстъргване на боя, сваляне и слагане на тапети и др.
 
За примерни цени вижте раздел "Услуги и Цени".
 
Ако сте решили, че е време за нов живот на Вашия дом или офис, очакваме Вашето запитване на тел. +359 878 214 781 или на office@sofremont.com.


 

Контакти Търси

Новини

Навигация

Прочети повече