Био ремонти от Софстройремонт

В днешно време все повече хора започват да се интересуват от темата за здравословен начин на живот. Той обаче включва не само качественото хранене и спортуването, а също така и нещата, които ни заобикалят.

 
Именно затова, хората, които наистина държат да живеят здравословно, трябва да помислят по тези въпроси и когато става дума за ремонт на апартамента, къщата им или друго помещение, в което прекарват много от времето си.
 
Благодарение на развитието на най-различни сфери от ежедневието ни, днес на пазара се предлагат и така наречените био ремонти.
 

Био ремонти - с какво са по-добри от обикновените ремонти?

 
Био ремонти в София
При всеки вид ремонтни дейности се налага използването на материали с химичен произход - бои, смески за замазки, лепила и много др. 
 
При био ремонтите се цели използването на максимално чисти материали, в чийто състав наличието на много от вредните елементи е сведено до минимум. Такива са например акрилните бои и лакове на водна основа, които не миришат, както и други материали като вар и винервайс. Някои от по-безвредните марки лакове са Оргахим, Лакпром, Сикенс, Бона и др.
 
И въпреки, че не усещаме пряко ефектите на обикновените бои и лепила, те могат да повлияят на хора, склонни към различни алергии. 
 
Софстройремонт предлага на своите клиенти възможност за био ремонти. Свържете се с нас, за да се консултирате дали тези услуги са подходящи за Вашите нужди.

Био ремонтът ще осигури на Вас и Вашето семейство безопасна и качествена среда на живот!
Контакти Търси

Новини

Навигация